Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel bij arena benelux

arena benelux is de Nederlandse en Belgische tak van het wereldwijde merk arena waterinstinct. Ze hebben een volledig assortiment aan zwemspullen. Van een grote collectie badkleding (kinderen, dames en heren) tot aan zwemmaterialen en open water en triathlon. arena kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van materialen en is daarom wereldwijd zeer toonaangevend.

Ben jij fan van arena artikelen of wil je graag iets proberen? Met de code ‘MELISSA2024’ krijg je 10% korting in de webshop van arena: ga hiervoor naar www.arenabenelux.nl

arena waterinstinct

arena S.p.A. is een Italiaans productiebedrijf van competitieve badkleding, gecreëerd in 1973 door Horst Dassler. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Tolentino, Italië. Het merk arena en alle producten wordt wereldwijd in zo’n 128 landen verkocht. Daarnaast zijn ze regelmatig hoofdsponsor van diverse groot zwemwedstrijden en sponsor van topatleten, zoals de Nederlander Arno Kamminga of oud topzwemster Ranomi Kromowidjojo.

arena Zwemmen

arena zwemmen heeft een groot assortiment aan trainingsmaterialen. Van de standaard materialen die je gebruikt bij een borstcrawlcursus (zoals plankje, zoomers, snorkel en pull buoy), tot aan materialen voor de gevorderden zwemmer (zoals een weerstandsband of paddles). arena zwemmen biedt het allemaal. Naast trainingsmaterialen hebben ze ook accessoires zoals handdoeken, badslippers of oordopjes (lees hier de review van de arena Benelux swimears).

arena zwembrillen

Een goede zwembril is cruciaal als het gaat om zwemmen. arena zwembrillen zijn er dan ook in vele soorten en maten. Van wedstrijdbrillen, openwater tot aan kinderzwembrillen. Hoe dan ook zijn alle arena zwembrillen van topkwaliteit.

Wil je meer weten over zwembrillen? Lees dan zeker even verder op de sectie over zwembrillen op onze website: https://zwemblog.com/zwembrillen/ zo leer je meer over welke zwembril het beste bij jou past.

arena zwembroeken

arena zwembroeken voor mannen zijn zorgvuldig samengesteld. Van beachshorts voor recreatie tot aan zwembroeken. Met leuke printjes of traditioneel. Hoe dan ook is de arena icons, de klassieke collectie van arena Benelux altijd terug te vinden. Vele printjes zijn er zowel als zwembroek als in badpak. Leuk als je samen met een vrouw een combinatie wilt maken ;). Of je nu van korte pijpjes houdt, of van lange. Het is allemaal verkrijgbaar.

Zwemkleding arena

Naast de materialen staat arena zeker bekend om het assortiment zwemkleding. Van bikini tot badpak en wedstrijdpakken. De wedstrijdpakken zijn van absolute topkwaliteit en dat kun je zeker ook zeggen van hun zwemkleding. Slijtvast en zeer duurzaam. Sinds enkele jaren is er ook een corrigerende lijn, zijn er vele printjes en is er wel voor ieder wat wils.

arena triathlon

Sinds enkele jaren bevindt arena zich ook in de triathlonwereld. Dit doen ze onder andere met hun arena wetsuits, die FINA gekeurd zijn voor officiële openwater wedstrijden, maar ook voldoen aan de triathlonrichtlijnen. Daarnaast hebben ze diverse trisuits in assortiment en ‘swimrun’ pakken’. Een combinatie van een trisuit en een wetsuit met korte pijpjes. Zowel geschikt als in hard te lopen als in te zwemmen.

Sinds 2022 heeft arena ook een eigen zwemboei in het assortiment: Zwemboei met opbergruimte; arena

Korting arena

In samenwerking met arena Benelux mag zwemblog korting weggeven op het volledig assortiment dat verkrijgbaar is op hun eigen webshop.

Meer zwemwinkels bekijken?

Kijk hier voor ons Zwemwinkel overzicht.