
Zwemschema’s helpen je om conditie op te bouwen in het zwemmen en vooral voor de afwisseling. Doelloos baantjes zwemmen is verleden tijd. Zo wordt banen zwemmen een stuk leuker (en efficiënter). Om jou ook te helpen met het zwemmen deel ik af en toe 1 van mijn zwemschema’s. Het valt namelijk niet altijd mee om zelf een goed zwemschema te maken of te bedenken.
Sinds januari 2019 train ik wekelijks met mijn eigen op maat gemaakte zwemschema’s. Omdat ik veel vragen over het zwemmen over zwemschema’s krijg deel ik onderstaand enkele van mijn eigen zwemschema’s:
Inzwemmen:
Kern 1 (techniek):
Inzwemmen:
Kern 1:
* Note: bovenstaande zwemschema’s zijn persoonlijke zwemschema’s voor mij op maat gemaakt. Ze dienen enkel als inspiratie.
Omdat zwemschema’s delen heel erg persoonlijk is, is het lastig om zwemschema’s te delen die ook precies passen bij jouw interesses en zwemniveau. Om toch wat meer te delen en je te laten ervaren hoeveel afwisseling er mogelijk is binnen het zwemmen heb ik de ‘zwemspiratie’ gemaakt. Inspiratie over verschillende sets, binnen borstcrawl zwemmen, zwemtechniek, maar ook vlinderslag, benen trainen en starten en keren.
Door je hieronder in te schrijven ontvang je gratis de ‘zwemspiratie’.
Kun je wel wat zweminspiratie gebruiken? Schrijf je hieronder in en ontvang GRATIS ‘zwemspiratie’.
E-mail: Melissa@zwemblog.com
Web: https://zwemblog.com