Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwemschema

Een zwemschema helpt om je conditie op te bouwen, meer progressie te boeken in het zwemmen en het is vooral leuk voor de afwisseling. Doelloos baantjes zwemmen is hiermee verleden tijd. Zo wordt zwemmen een stuk leuker (en efficiënter). Om jou ook te helpen met het zwemmen kun je hier een zwemschema vinden. 

Op dit moment bieden we twee soorten zwemschema’s aan:

  • Zwemschema beginners. Van 0 tot 500m borstcrawl zwemmen. Ideaal voor na de borstcrawlcursus om mee verder te gaan en je zwemmeters op een leuke laagdrempelige manier uit te breiden. 
  • Zwemschema 1km zwemmen. Tot 1km non stop borstcrawl zwemmen. Voor een kwart triathlon of voor de fanatieke zwemmer die wel wat begeleiding en afwisseling kan gebruiken. 

Trainingsschema zwemmen

Ga zelf aan de slag met trainingsschema zwemmen met onze zwemschema’s. Met dit trainingsschema leer je met 25 zwemschema’s tot minimaal 500m non stop borstcrawl zwemmen. Ideaal om serieus, laagdrempelig maar wel met goede schema’s aan de slag te gaan. 

Ervaringen van zwemmers die je voor gingen:

Els
Lees verder
Eerst basisschema's gedaan en gelijk door naar de 1000m schema's. Erg tevreden. Bedankt hoor.
Mary
Lees verder
Wow wow wow. Dank je wel voor de schema’s. Ik ben een broekie in het zwemmen maar jij inspireert mij enorm. Dank je wel☺️
Hans
Lees verder
Ik volg de beginnersschema's. Schema's verlopen prima. Mooi afwisselend trainingsthema.
Virginie
Lees verder
Ik heb kort voor het nieuwe jaar beide zwemschema s aangekocht. Ik had vooral problemen met mijn beenslag en door de vele been trainingen in schema 0-500 m is na een maand mijn snelheid al vooruit gegaan. Dankuwel!
Paul & Sally
Lees verder
Samen met een vriendin van mij zijn we aan de slag gegaan. De schema's zien er erg goed uit. En goed vol te houden. Wij vinden het erg leuk om deze cursus te volgen. Zwemmen gaat steeds beter!
Miranda
Lees verder
Eindelijk houvast, afwisselend, leuk en ik heb nu veel meer motivatie om te gaan zwemmen. Niet zomaar meer wat doen, maar gewoon een schema afwerken. Zwemt stukken beter.
Victor
Lees verder
Op weg naar mijn eerste triathlon gestart met de schema's. Toegankelijk en duidelijk. Top!

Casper Hut - Zwemtrainer

Casper Hut

De zwemschema’s zijn gemaakt door zwemtrainer Casper Hut. Als het om zwemmen gaat en je wilt een gepassioneerde trainer, dan heb je Casper nodig. Woonachtend in het Noorden van Nederland is deze (net geen Fries) een absolute zwemliefhebber, gepassioneerde trainer en een zeer goede zwemmer. Ontelbare keren Nederlands kampioen (zowel bij de masters als nationale kampioenschappen) en diverse Europese zilveren en bronsen medailles in het masters zwemmen. Daarnaast oud-trainer van onder andere paralympische zwemmer Liesette Bruinsma.

Maar vooral een trainer die trots is op wat zijn zwemmers hebben gepresteerd en zich minder uitspreekt over zijn eigen prestaties. Hollandse nuchterheid dus ;). 

Uitdagend, speels en gewoon niet te moeilijk maar wel recht op je doel af. Met deze zwemschema’s zwem jij binnen no time lekker borstcrawl en op een manier waardoor je het zwemmen ook super leuk en afwisselend gaat vinden.