Zwemschema

Een zwemschema helpt om je conditie op te bouwen, meer progressie te boeken in het zwemmen en het is vooral leuk voor de afwisseling. Doelloos baantjes zwemmen is hiermee verleden tijd. Zo wordt zwemmen een stuk leuker (en efficiënter). Om jou ook te helpen met het zwemmen kun je hier een zwemschema vinden. 

Op dit moment bieden we een beginnersschema aan. Van 0 tot 500m borstcrawl zwemmen. Ideaal voor na de borstcrawlcursus om mee verder te gaan en je zwemmeters op een leuke laagdrempelige manier uit te breiden. 

Trainingsschema zwemmen

Ga zelf aan de slag met trainingsschema zwemmen met onze zwemschema’s. Met dit trainingsschema leer je met 25 zwemschema’s tot minimaal 500m non stop borstcrawl zwemmen. Ideaal om serieus, laagdrempelig maar wel met goede schema’s aan de slag te gaan. 

Liever eerst zwemschema inspiratie?​

Ben je geïnspireerd om meer gestructureerd te gaan zwemmen? Of wil het gewoon eens proberen te zwemmen met een schema? Schrijf je dan hiernaast in en ontvang de eerste drie schema’s van ‘zwemschema beginners’ gratis. 

Naast het beginners schema ontvang je ook ‘zwemspiratie’ in je inbox. Om je nog meer mee te nemen in wat allemaal mogelijk in het zwemmen. Hierin delen we de mogelijkheden rondom de afwisseling, inspiratie over verschillende sets, binnen borstcrawl zwemmen, zwemtechniek, maar ook vlinderslag, benen trainen en starten en keren.

Door je hieronder in te schrijven ontvang je gratis de ‘zwemspiratie’. Gewoon om een indruk te krijgen over hoe afwisselend zwemmen kan zijn. 

 

Zweminspiratie nodig?

Kun je wel wat zweminspiratie gebruiken? Schrijf je in en ontvang GRATIS ‘zwemspiratie’.