Zoek
Sluit dit zoekvak.

Korting zwemspullen

Korting zwemspullen

Regelmatig heb ik leuke samenwerkingen waarbij ik ook jou kan voorzien van korting op zwemspullen en sportvoeding. Op deze pagina vind je de lopende acties en kortingscode rondom korting op zwemspullen. Doe er je voordeel mee ;).

Arena waterinstinct

  • Korting assortiment Arena Benelux
  • arenabenelux.nl
  • 10% korting op niet-afgeprijsde artikelen met de code MELISA2024

Omkleedponcho

In samenwerking met Arena Benelux kun je via mij korting krijgen op zwemspullen. Via de website arenabenelux.nl krijg je korting als je de kortingscode gebruikt bij het afrekenen (zie banner voor code). Geldig op het volledige assortiment van arena benelux / arena waterinstinct.

Reviews Arena zwemspullen

Zelf ben ik al jarenlang trouwe fan van arena waterinstinct. En in de afgelopen periode heb ik dan ook heel wat materialen mogen gebruiken en testen. Onderstaand een overzicht met diverse blogreviews van arena zwemproducten:

Arena Waterinstinct

Arena is een zwemmerk dat in de jaren ’70 is opgericht. In de jaren die volgde is het bedrijf/merk uitgegroeid tot een wereldwijk merk op het gebied van zwemkleding, wedstrijdpakken, zwemmaterialen, sportkleding en accessoires. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit. En daar staan ze dan ook vooral om bekend. Goede kwaliteit materialen.

Het hoofdkantoor bevindt zich op dit moment in Tolentino Italië, met diverse vestigingen overs de gehele wereld. Je vindt Arena waterinstinct materialen in iedere hoogwaardige zwemwinkel of online bij de webshops.

In Nederland / Belgie hebben ze daarnaast een eigen Nederlandstalige webshop: www.arenabenelux.nl, waar je dus via mij korting op zwemspullen kunt krijgen.

Arena Waterinstinct richt zich zowel op de topsporter, sportzwemmer, maar ook op het recreatieve zwemsegment. Zo is er een lijn corrigerende badpakken (bodylift lijn) en vele designs in zwempakken. Voor zowel de jeugd als volwassen. Ook teamkleding behoort tot de mogelijkheden en wetsuits voor het openwater zwemmen. Vooral in het wedstrijdsegment zijn ze zeer bekend met hun raceskins en techniek dat hierin verwerkt is.

Tot slot zijn ze tevens sponsor van (onder andere) diverse topzwemmers. Zoals de Nederlandse topzwemster Kira Toussaint. 

Ofwel een zwemmerk waar je als zwemmer niet omheen kunt.

De omkleedponcho van het merk ‘Zeemeermantel’ heeft mij echt positief verrast. En nadat ik deze al bijna een jaar in mijn kast heb hangen heb ik de eigenaresse benaderd om het merk samen meer bekendheid te geven. De Omkleedponcho is echt ideaal na het buitenzwemmen. Of dit nu in openwater is of in het buitenbad. Je gooit hem zo over je hoofd, heerlijk warm en eventueel kun je er ook nog discreet in omkleden.

Je leest mijn complete review van dit product hier: Omkleedponcho – ontmoet de Zeemeermantel

Als je met de code ‘zwemblog’ de omkleedponcho bestelt op de website van Zeemeermantel krijg 10% korting.

Op zoek naar een andere online zwemwinkel? Bekijk dan onze Zwemwinkel pagina. Voor meer online shops specifiek gericht op zwemmen, openwaterzwemmen en triathlon. Of de Sportvoedingwebshop pagina. 

Note: Als jij iets met de kortingscode koopt, ontvang ik een kleine commissie. Dat kost jou niets, maar zorgt er wel voor dat wij content kunnen blijven maken, de website kunnen onderhouden en heel af en toe sportmaterialen kunnen kopen om te testen (want nee.. het meeste krijg je niet ;)).