Samenwerken

Ben je op zoek naar klanten, bezoekers of verkopen in relatie tot de zwem of triathlonsport? Dan zou Zwemblog.com zomaar een goed (promotie) medium voor je kunnen zijn. Het is op dit moment het enige grote zwemblog van Nederland en België. En we breiden steeds meer uit naar triatlon gerelateerde blogs. 

Je bereikt dus een echte nichedoelgroep!

Zwemblog heeft maandelijks meer dan 15.000 unieke bezoekers. 

Wat is er mogelijk?

Denk aan een samenwerking in de vorm van een blog, backlink plaatsing, een (win)actie op social media, het plaatsen van een banner of een review van een product of dienst. Blogs kunnen daarnaast doorgeplaatst worden op Facebook en/of Pinterest.

In het dagelijks leven ben ik fulltime internetondernemer en weet ik exact hoe de online wereld eruit ziet. Ik heb veel ervaring met online marketing, ken de ins- en outs van SEO en schrijf graag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met me op: Melissa@zwemblog.com

Ben je op zoek naar zwemfoto’s voor eigen of commerciële doeleinden? Een klein deel van mijn zwemfoto’s is te koop. Kijk hiervoor op deze zwemfoto pagina. 

Doelgroep Blog

  • Het bezoekersprofiel van Zwemblog bestaat voor 40% uit vrouwen en 60% uit mannen.
  • Gemiddeld genomen in de leeftijd tussen 30 en 55 jaar oud.
  • 80% van de bezoekers komt uit Nederland, 20% België.
  • De zwemmers zijn zowel wedstrijdzwemmers (masters), recreatieve zwemmers en zwemmers als onderdeel van triatlon of ter ondersteuning binnen een andere sport (met name hardlopen).
  • De focus ligt op volwassenen binnen de zwemsport, van beginners tot gevorderden. 
 

Social Media

Hoofdzakelijk ben ik actief op Instagram @melissabuijens (>4.500 volgers, met een engagement boven de >5%) onder persoonlijke titel, met enkel een sportaccount. Zwemblog heeft daarnaast een Facebook account met meer dan 2.500 pagina volgers.

Daarnaast is er nog een Pinterest account. Pinterest wordt veelal onderschat, maar is een groot medium als het gaat om kennis en inspirerende plaatjes. Hier trek ik maandelijks 150.000 kijkers en staan video’s op die tussen de 40.000 en 1.4 miljoen keer bekeken zijn. 

Pinterest profiel: https://nl.pinterest.com/zwemblog/ 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook jouw producten of diensten meer onder de aandacht brengen. Neem dan vooral contact op melissa@zwemblog.com. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. 

Samenwerkingen