Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenwerken

Zwemblog Samenwerken

Ben je op zoek naar klanten, bezoekers of verkopen in relatie tot de zwem- of triathlonsport? Dan zou Zwemblog.com zomaar een goed (promotie) medium voor je kunnen zijn. Het is op dit moment het enige grote zwemblog van Nederland en België. Met daarin een uitbreiding naar de triathlonsport. 

Je bereikt dus een echte nichedoelgroep!

Zwemblog heeft maandelijks meer dan 20.000 unieke bezoekers. 

Wat is er mogelijk?

Denk aan een samenwerking in de vorm van een blog, backlink plaatsing, een (win)actie op social media, het plaatsen van een banner of een review van een product of dienst. Blogs kunnen daarnaast doorgeplaatst worden op Facebook en/of Pinterest.

In het dagelijks leven ben ik fulltime internetondernemer en weet ik exact hoe de online wereld eruit ziet. Ik heb veel ervaring met online marketing, ken de ins- en outs van SEO en schrijf graag.

5Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met me op: Melissa@zwemblog.com

Doelgroep Blog

  • Het bezoekersprofiel van Zwemblog bestaat voor 53% uit mannen en 47% uit vrouwen.
  • Gemiddeld genomen in de leeftijd tussen 30 en 55 jaar oud.
  • 80% van de bezoekers komt uit Nederland, 20% België.
  • Bezoekers zijn zwemmers en triatleten. Zowel recreatief als wedstrijdbeoefenaars. 
  • De focus ligt op volwassenen binnen de zwemsport, van beginners tot gevorderden. 

Social Media

Hoofdzakelijk ben ik actief op Instagram @melissabuijens (>4.700 volgers, met een engagement boven de >5%) onder persoonlijke titel, met enkel een sportaccount. Zwemblog ook een Facebook account met meer dan 2.500 pagina volgers.

Daarnaast is er nog een Pinterest account. Pinterest wordt veelal onderschat, maar is een groot medium als het gaat om kennis en inspirerende plaatjes. Hier trek ik maandelijks 150.000 kijkers en staan video’s op die tussen de 40.000 en 5 miljoen keer bekeken zijn. 

Pinterest profiel: https://nl.pinterest.com/zwemblog/ 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook jouw producten of diensten meer onder de aandacht brengen. Neem dan vooral contact op melissa@zwemblog.com. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. 

Deze partners / merken gingen je voor: