Samenwerken

Ben je op zoek naar klanten, bezoekers of verkopen in relatie tot de zwemsport? Dan zou Zwemblog.com zomaar een goed (promotie) medium voor je kunnen zijn. Het is op dit moment het enige grote zwemblog van Nederland en België.

Je bereikt dus een echte nichedoelgroep!

Zwemblog heeft meer dan 12.000 organische bezoekers per maand.

Wat is er mogelijk?

Denk aan een samenwerking in de vorm van een blog, backlink plaatsing, een (win)actie op social media, het plaatsen van een banner of een review van een product of dienst. Blogs kunnen daarnaast doorgeplaatst worden op Facebook en/of Pinterest.

In het dagelijks leven ben ik fulltime internetondernemer en weet ik exact hoe de online wereld eruit ziet. Ik heb veel ervaring met online marketing, ken de ins- en outs van SEO en schrijf graag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met me op: Melissa@zwemblog.com

Ben je op zoek naar zwemfoto’s voor eigen of commerciële doeleinden? Een klein deel van mijn zwemfoto’s is te koop. Kijk hiervoor op deze zwemfoto pagina. 

Doelgroep Zwemblog

  • Het bezoekersprofiel van Zwemblog bestaat voor 40% uit vrouwen en 60% uit mannen.
  • Gemiddeld genomen in de leeftijd tussen 30 en 55 jaar oud.
  • 80% van de bezoekers komt uit Nederland, 20% België.
  • De zwemmers zijn zowel wedstrijdzwemmers (masters), recreatieve zwemmers en zwemmers als onderdeel van triatlon of ter ondersteuning binnen een andere sport (met name hardlopen).
  • De focus ligt op volwassenen binnen de zwemsport, van beginners tot gevorderden. 

Triathlon Zwemseries 

Naast de blogs is Zwemblog tevens de organisator van de Triathlon Zwemseries. Een onafhankelijke zwemwedstrijd gericht op triatleten, open water zwemmers en fanatieke banenzwemmers die zichzelf willen uitdagen en ervaring op willen doen tijdens een zwemwedstrijd. 

De triathlon zwemseries worden altijd in de winter georganiseerd. Als voorbereiding en als trainingsprikkel voor het triathlon seizoen. 

Ook binnen dit evenement is er ruimte voor samenwerking. Meer over het evenement lees je hier: Triathlon Zwemseries