Zoek
Sluit dit zoekvak.

Arena Badpak

Arena Badpak

De arena badpak collectie is onderdeel van Arena waterinstinct. Wereldwijd een van de grootste spelers als het gaat om zwemspullen. Van badpakken, zwembroeken, wedstrijdpakken en zwemmaterialen. Maar ook arena wetsuit voor openwater zwemmen. De laatste jaren gaan ze ook steeds meer de triatlonmarkt betreden met trisuits.

Ik heb de luxe om regelmatig zwemspullen uit de collectie te mogen kiezen en gebruiken. De collectie wordt per seizoen gewisseld en vaak zitten er bepaalde thema’s in. In deze blog mijn favorieten uit de arena badpak collectie.

Ben jij fan van arena artikelen of wil je graag iets proberen? Met de code ‘MELISSA2024’ krijg je 10% korting in de webshop van arena: ga hiervoor naar www.arenabenelux.nl

Arena badpak – Crazy Collectie

Je moet er van houden. Maar voor mij absoluut favoriet. De ‘Crazy’ collectie. De crazy collectie zijn de felle badpakken met veel patroontjes. Zo heb ik met een zebra (veel gekleurde zebra’s), pinguïns (draag ik als het koud is ;)) en een koala beer. Maar er zijn er nog veel meer. Het zijn echt badpakken die opvallen. Je kunt er echt niet omheen. Je moet er dus van houden. Wat ook leuk is om een arena badpak uit deze collectie onder je wetsuit te dragen. Als je wetsuit dan voor de helft aan hebt krijg je een mooi contrast. Hieronder wat impressie foto’s:
Borstcrawlcursus  

Arena wetsuit en badpak

Arena Badpak reversible

Wil je toch een paar verschillende looks? Maar geen kast vol badpakken? Dan is de reversible iets voor je. Dit badpak kun je, zoals de naam al zegt, aan twee kanten dragen. Hieronder zie je een foto van een badpak uit de reversible collectie. Aan deze kant is het badpak zwart met wit en aan de binnenkant is deze rood met blauw. Zoals je ziet schijnt het amper door en zie je vanaf de buitenkant echt niet dat de binnenkant een volledige andere kleur en patroon heeft. De badpakken zitten overigens super comfortabel en ik draag ook echt beide kanten.
Master zwemwedstrijd

Arena Badpak Rulebreaker

De arena rulebreaker is veelal ook aan twee kanten te dragen. Deze lijn kenmerkt zich doordat het wat hoger en dieper is uitgesneden allemaal. Vooral aan de zijkanten/ heupen en wat hoger opgetrokken. Zelf heb ik het badpak zoals hieronder afgebeeld. Dit badpak is ook aan beide kanten te dragen. Het is een badpak waarin je je comfortabel dient te voelen. Juist doordat het zover is uitgesneden. arena rulebreaker
Van de rule Breuker collectie heb ik ook de bikini. En daar ben ik absoluut fan van! Die zit echt heerlijk. Ook wat kleiner dan de standaard bikini’s, maar toch stijlvol. De grootste vrees is natuurlijk dat je met een duik in het zwembad alles ‘verliest’, maar dat is niet zo. Met touwtjes in zowel het broekje als het topje gaat er niets verloren onderweg. Hoe dit voor dames met een grotere cupmaat zit durf ik niet te zeggen.

Overige collectie

arena badpakNaast de twee benoemde collecties is de arena badpak collectie nog vele malen groter. Je hebt de standaard lijn met de basis badpakken in zwart, donkerblauw en andere traditionele kleuren, maar ook de leuke badpakken met patronen die niet zo opvallend zijn als in de crazy collectie. Zoals het rode badpak (ook verkrijgbaar in blauw of grijs). Daarnaast zijn er nog speciale badpakken die figuur corrigerend zijn. Voor ieder wat wils dus!
Gemiddeld genomen ligt de prijs voor een arena badpak tussen de € 39,95 en € 65,-.
De kwaliteit is uitstekend.
Wil je een zwembril van arena erbij? Lees dan de uitgebreide blog over de zwembrillen hier: Arena Zwembril; De verschillen

Vind je dit artikel leuk en wil je ons op een makkelijke manier steunen?
In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links.

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie.
Dat kost jou niets, maar zorgt er wel voor dat wij content kunnen blijven maken
en de website kunnen onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *