Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sportpartner gezocht – Sports United

Sportpartner gezocht – Sports United

Wil je liever samen sporten? Heb je een stok achter de deur nodig? Ofwel, sportpartner gezocht? Samen is alles makkelijker dan alleen. Een sportpartner kan dan ook ideaal zijn om te zwemmen (of welke andere sport dan ook). Vooral voor open water zwemmen is een maatje absoluut aan te raden. In deze review nemen we de (nieuwe) community ‘Sports United’ onder de loep.

Sportpartner gezocht?

Wat nu als je niemand in je omgeving hebt die besmet is met het zwemvirus? En je wilt toch graag open water zwemmen of een andere sport samen met iemand beoefenen. Dan kan het soms een hele drempel zijn om toch te starten. het eerste alternatief waar je misschien aan denkt is om dan toch maar te gaan voor een sportschoolabonnement. Kun je alleen naar toe gaan, maar je bent toch nooit alleen. Toch is een sportschool niet de oplossing als dat je type sport niet is.
Een alternatief kan nog zijn om een oproep te plaatsen op een social media platform, maar ook dat is niet voor iedereen. Laat je vooral niet ontmoedigen want er zijn genoeg mogelijkheden om alsnog een sportpartner te vinden voor de (buiten)sport die jij graag doet, zonder openbaar op social media een oproep te plaatsen.

Sports United

Sports UnitedHet nieuwe Sports United is een online platform die vraag en aanbad van mensen die graag een sportpartner zoeken bij elkaar brengt. Het richt zich hoofdzakelijk op tennis, golf, padel, squash en badminton. Maar ook zwemmen is mogelijk. De hoeveelheid sporten wordt steeds meer uitgebreid. Je maakt een (betaald) account aan en kunt zo via een beschermde omgeving op zoek naar een geschikte collega sporter.
Na het aanmaken van een account kun je lid worden van diverse groepen. Deze zijn onderverdeeld naar sport of provincie. Bijvoorbeeld zwemmen in Noord-Holland, of Tennis in Noord-Brabant.

Voor- en nadelen

Een platform voor sporters heeft diverse voor- en nadelen, we zetten ze voor je op een rij:
Voordelen:

  • Brengt sporters met gelijke interesse bij elkaar.
  • Makkelijker af te stemmen, je geeft aan wanneer jij beschikbaar bent en zoekt iemand die op dezelfde momenten ook beschikbaar is.
  • Sociaal, leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.
  • Je hebt een stok achter de deur en kunt samen een sport beoefenen.
  • Flexibel, sporten wanneer het jou uitkomt, maar toch niet alleen.
  • Voordelig.

Nadelen:

  • Betaald platform, toch is de instapprijs laag. 1 jaar vanaf € 4,95. Drie maanden € 7,95 en zes maanden € 6,95. (een flesje wijn per maand is duurder ;)).
  • Afhankelijk van het aantal leden of er ook in jouw regio voldoende sportpartners beschikbaar zijn.

Het grootste risico van een ‘onbekend sportpartner’ is dat de andere persoon toch niet komt opdagen. Sports United heeft een actief beheer waarbij de sporter die de afspraak niet is nagekomen actief wordt benaderd. Bij 3x wordt de betreffende sporter verwijdert uit de community. Een enorme plus om zo een actieve maar vooral een betrouwbare community te realiseren.
Wil je meer weten? Dat kan via Sports United of ga direct door naar de membership.
Of bekijk onderstaande video:

Vind je dit artikel leuk en wil je ons op een makkelijke manier steunen?
In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links.

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie.
Dat kost jou niets, maar zorgt er wel voor dat wij content kunnen blijven maken
en de website kunnen onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *