Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel bij Speedo

Speedo is als het gaat om bekende zwemmerken, 1 van de bekendste. Niet alleen in Nederland maar zeker ook wereldwijd. De uitdrukking ‘een speedo aan doen’ staat synoniem aan de kleine zwemslips voor mannen. Dit product van Speedo is een begrip geworden. Speedo is een Engels merk en bestaat al sinds 1914. Het hoofdkantoor zit dan ook nog steeds in het Verenigd Koninkrijk. Naast een groot assortiment aan zwemkleding hebben ze ook alles op het gebied van wedstrijdzwemmen, openwater zwemmen (wetsuits) en zwemhulpmiddelen. Het is dus een compleet zwemmerk.

Speedo zwembroeken

De alom bekende Speedo zwembroeken zijn er in vele vormen en maten. Grofweg onderscheid Speedo diverse lijnen, namelijk: beachwear (leuke zwembroeken voor op het strand), zwemslips voor fanatieke zwemmers of zwembaden waarbij korte zwembroeken verplicht zijn (zoals in vele zwembaden in Frankrijk), ‘Jammers’, strakke zwembroeken maar wel met langere pijpjes. En de ‘Aquashorts’, die zitten tussen de zwemslip en jammers in. Het assortiment is dus divers, zowel in verschillende type Speedo zwembroeken, als in de patronen en kleuren. Het grootste gedeelte van het assortiment is echter nog zwart met her en der wat (kleurijke) patronen.

Speedo endurance+

De Speedo endurance+ lijn is speciaal ontwikkelt voor de fanatieke zwemmer. De Speedo Endurance+ bevat de gebruikte stof PBT, welke vermengd is met een 100% chloor afstotend polyestervezel. Hierdoor blijven de kleuren van de zwemkleding langer mooi. Ook is de stof slijtvast en verliest het niet (of minder snel) zijn elastisch vermogen. Dat ligt niet alleen beter in het water, het draagcomfort is ook hoger. Ook absorbeert de Speedo endurance+ lijn geen vocht, waardoor je zwembroek of badpak sneller droog is. Tot slot voelt de zwemkleding uit de Speedo Endurance+ lijn stevig aan en draagt deze fijn op de huid. Ofwel perfect voor de fanatieke sportzwemmer, fanatieke banenzwemmer of triatleet.

Speedo zwembril

De Speedeo zwembril is er in zeer veel verschillende soorten. Van triathlon, openwater tot wedstrijdzwemmen en zelfs een speciale vrouwenlijn. Twijfel je welke Speedo zwembril je nodig hebt? Dan hebben ze zelfs nog een super handige ‘zwembril selectie tool‘ ontwikkelt. De speedo zwembrillen zijn daarnaast ook allemaal goed geprijsd. Voor een echt goede prijs heb je al een goede zwembril.

Speedo zwempakken

Zoals ze voor de zwembrillen een tool hebben ontwikkelt, zo hebben ze dat ook voor zwempakken gedaan. De Speedo zwempakken selectie helpt je om een idee te krijgen van het assortiment dat past bij jou. Maar zoals ook bij de andere onderdelen is het assortiment groot. Zowel trainingsbadpakken, wedstrijdpakken (altijd eerst even in een winkel gaan passen) tot aan badpakken en bikini’s voor de vakantie. Ze hebben het allemaal.

Speedo badmuts

In alle kleuren van de regenboog. In 1 kleur. Meerdere kleuren of de tofste printjes. De Speedo badmuts! Het kan je zwemoutfit net wat afmaken en los daarvan zwemt het ook gewoon veel prettiger. Lees vooral ook de blog over de badmuts hier: Badmuts dames, 3 tips om te zorgen dat je badmuts goed zit.

Speedo heeft een groot assortiment aan badmutsen. Zowel voor dames als heren (over het algemeen is een badmuts gewoon unisex). De uitzondering is de badmuts speciaal voor lang haar, al kan dat bij heren natuurlijk ook prima. Extra leuk zijn de badmutsen die qua patroon passen bij je zwempak.

Ga hier naar het Speedo badmuts assortiment.

Speedo maattabel

De Speedo maattabel voor onder andere de Speedo Endurance+ lijn, maar ook de andere zwemkleding lijnen is hieronder te vinden. Let wel, een deel kun je gewoon opmeten. Maar als het gaat om wetsuits of wedstrijdpakken (racing suits, race skin) dan is het echt aan te raden deze eerst ergens fysiek te passen.

Op de website van Speedo staat een hele uitgebreide sectie van maattabellen. Eigenlijk voor alle producten die ze verkopen en op maat gaan. Dus van zwempakken, tot zwangerschapsbadkleding, tot aan trisuits, wetsuits en de racepakken. Voor mannen, vrouwen en ook nog voor kinderen. De verkeerde maat bestellen zit er dus eigenlijk niet bij.

Ga hier naar de Speedo maattabel.

Speedo Zwemmaterialen

Sterker zwemmen met hulpmiddelen. Van Paddles tot zoomers, tot aan de snorkel en andere materialen. Speedo heeft alles in assortiment om een betere en sterkere zwemmer te worden. Een overzicht van de zwemmaterialen staan op de website.

Speedo.nl

Speedo heeft op dit moment geen eigen Nederlandse Speedo.nl webshop. Wel is er de internationale Speedo.comwebshop die ook levert naar Nederland. Levering kost ongeveer € 3,- per bestelling, gratis boven een besteding van € 60,- en levering vindt plaats binnen 5-7 werkdagen.

Wil je liever niet internationaal bestellen? Geen probleem. Er zijn genoeg online winkels die ook Speedo verkopen. Denk bijvoorbeeld aan: