Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel bij Decathlon

Nabaiji is het betaalbare zwemmerk van sportzaak Decathlon. Decathlon staat bekend als een grote (online) sportzaak die voor zeer veel verschillende sporten materialen en sportkleding aanbiedt. Ze staan ervoor om sporten op een laagdrempelige manier voor iedereen beschikbaar te maken. De laatste jaren bieden ook steeds meer grote merken, materialen aan op het platform van Decathlon. Zo kun je dus zowel betaalbare kleding of materialen kopen, als topmerken.

Nabaiji Decathlon – betaalbaar zwemmerk

Nabaiji is een merknaam van Decathlon dat staat voor het eigen huismerk van Decathlon. Het staat voor betaalbare kwaliteit en betreft alles in de categorie zwemmen. Of het nu gaat om een nabaiji badpak, kinderbadkleding tot aan alle zwemspullen aan toe. Het Nabaiji Decathlon assortiment bevat meer dan 400 producten allemaal binnen deze merkrange en zeer goed betaalbaar. Zo koop je al een Nabiji badpak vanaf € 9,99 (peildatum 2o22).

Zelf ben ik ooit gestart met een Nabiji badpak voor € 9,99 en deze heeft zich echt heel lang goed gehouden. Ging niet pluizen en nog belangrijker, hij scheen niet door.

–> Ga hier naar het volledige Nabiji Decathlon assortiment 

Decathlon zwemmaterialen en hulpmiddelen

Naast de badkleding voor iedere doelgroep, kun je ook prima je zwemcarrière starten bij Decathlon. Ze hebben namelijk ook eigenlijk zo goed als alles voor de startende en gevorderde zwemmer. Maar vooral de starter die start met bijvoorbeeld een borstcrawlcursus kan hier prima zijn materialen kopen (heb ik zelf destijds ook gedaan en alles heeft het prima volgehouden en dienst gedaan). Onderstaand een beknopt overzicht van de verschillende materialen die ze (online) aanbieden:

Zoomers zwemmen Decathlon

Zoek je zoomers bij Decathlon? Dat kan, gebruik dan wel de term ‘korte zwemvliezen’, zo benoemen zij het assortiment zoomers. Ze bieden zowel hun eigen huismerk aan, nabaiji korte zwemvliezen als zwemvliezen van de grote merken zoals arena pro zoomers en Speedo zwemvliezen. Let er wel op dat je echt korte zwemvliezen koopt en niet per abuis lange vinnen voor duiken.

–> Bekijk assortiment zoomers zwemmen Decathlon 

Of lees in de blog meer over de voordelen van met zoomers zwemmen.

Decathlon elastiek zwemmen

Wil je het zwemmen uitdagender maken? Of meer kracht opbouwen? Met een zwemelastiek kun je zwemmen zonder dat je vooruit komt. Ideale weerstandstraining. Of het kan zelfs gebruikt worden in je eigen kinderzwembad in de tuin in de zomer. Hier staat een uitgebreide blog van online: Zelf een Endless pool maken met je kinderzwembad.

Los van de mogelijkheden om je eigen kinderzwembad om te bouwen, kun je ook in het zwembad hiermee werken. Zeker een zwemparachute is een ideale manier om meer weerstand toe te voegen aan het zwemmen, zodat je meer kracht kunt opbouwen en kan spelen met variatie.

Zelf heb ik de zwemparachute van Decathlon en schreef er eerder een blog over: Zwemparachute – Weerstandstraining zwemmen

–> Je vindt het assortiment weerstandelastieken en zwemparachute van Decathlon hier

Nabaiji zwembril

Natuurlijk kan een zwembril assortiment niet ontbreken. Op dit moment staan er meer dan 50 verschillende zwembrillen online. En ook hier weer vanaf het Nabaiji zwembrillen tot aan de arena en Speedo zwembrillen. Ook voor kinderen heeft Decathlon een leuk assortiment zwembrillen voor een goede prijs.

–> Ga hier naar het assortiment Nabaiji zwembrillen 

Decathlon Triathlon

Sinds een paar jaar heeft Decathlon ook triathlon opgenomen in het assortiment. Van trisuits tot aan wetsuits, van startnummerband tot aan tassen. Ook hier is Decathlon weer goed voor de dag gekomen met goede spullen voor een goede prijs. Kom je op een gemiddelde triathlon, dan zul je ook heel wat trisuits van Decathlon voorbij zien komen.

–> Bekijk het online triathlon assortiment 

Open water zwemmen Decathlon

Tot slot, Decathlon zou Decathlon niet zijn als ze niet ook een mooi assortiment online hebben staan voor open water zwemmen. Goede wetsuits voor een goede prijs, of een zwemboei. Het assortiment is ook in deze sport up to date. Extra plus, ook voor de winter hebben ze goede spullen. Zo hebben materialen van neopreen, zoals een neopreen badmuts die je extra warm houden als je ook in de koude maanden wilt doorzwemmen.

–> Ga naar het open water zwemmen assortiment 

Ga je shoppen bij Decathlon? Besef dan dat niet alles wat online staat ook beschikbaar is in de winkels. Ook in de winkel vindt je wel steeds meer merken, maar online is het assortiment nog steeds vele malen groter. Iets om in gedachte te houden.

Meer zwemwinkels bekijken?

Kijk hier voor ons Zwemwinkel overzicht.