Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel bij Bol.com

De winkel van ons allemaal. Of de winkel die het allemaal heeft. De webshop Bol.com heeft ook als het gaat om zwemmen, openwater zwemmen en triathlon een uitgebreid assortiment. Het is dan ook niets voor niets 1 van de meeste populaire webshops van Nederland en België. Bijna iedereen zal er ooit weleens wat besteld hebben. Niet gek met zo’n ruim assortiment. Je vindt er zowel eigen assortiment van Bol.com, als aangeboden assortiment van partners die via het platform van Bol.com producten verkopen. En zo kan ook Bol.com een groot assortiment aan zwem- en triathlonmaterialen verkopen. 

Bol.com Zwem

Het zwemassortiment van Bol.com is groot en flink gevarieerd. Of het nu gaat om badkleding, zwembroeken, voor kinderen of voor de fanatieke sportzwemmer. Ieder merk is eigenlijk wel te vinden op Bol.com. Dat geldt ook voor allerlei randartikelen, eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben voor zwemmen is er wel te vinden. Of je nu recreatief zwemt of wedstrijden zwemt, het maakt niets uit. 

Bol com badpak

Met ruim 7000 resultaten kun je het assortiment badpakken op Bol zeker niet klein noemen. Van kleine maten tot grote maten, van sportbadpakken tot bikini’s. Zwangerschapsbadkleding tot kinder- en baby badpakken. Iedere doelgroep wordt wel online bediend. 

Open water assortiment

Veiligheid staat voorop als het gaat om openwater zwemmen. Je vindt bij Bol.com dan vooral zwemboeien als het gaat om open water zwemmen. Meer leren over de functie zwemboeien? Lees dan zeker ook nog even deze blog: Zwemboei openwater; boeiuh of boeiend?

Bol com zwembad

Of het nu gaat om een klein opblaaszwembadje of een groter opzet zwembad. Bol com heeft een groot assortiment aan zwembaden. Wist je dat je met een intex zwembad vanaf 3m lengte en 2m breedte al zelf kunt zwemmen? Met een opzetzwembad kun je prima je eigen do-it-yourself endless pool maken. Het enige wat je nodig hebt is een opzetzwembad en een weerstandselastiek zodat je op de plek kunt blijven zwemmen.
Meer hierover lees je in deze blog: DIY- endless pool

Boeken

Het grootste assortiment van boeken is te vinden op Bol.com. Dat geldt uiteraard ook als het gaat om boeken over zwemmen, open water zwemmen en triathlon. Er zijn wat ons betreft echt een paar absolute aanraders om op je verlanglijstje te zetten als je verder wilt verdiepen in zwemmen en/of triathlon:

  • Zwem van Suzanne Brummel
  • Triathletes training bible‘ van Joe Friel (Engelstalig), maar een absolute must have als het gaat om triathlon. Zowel voor startende triatleten als voor de gevorderden. Dit boek staat absoluut op nummer 1 als het gaat om triathlon boeken.

Meer zwemwinkels bekijken?

Kijk hier voor ons Zwemwinkel overzicht.