Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jumbo Sportvoeding

Jumbo sportvoeding, iedere supermarkt beschikt over een groot assortiment voedingsmiddelen geschikt voor sporters. Dit hoeft namelijk helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Zelfs sportgel wordt tegenwoordig met eigen huismerk verkocht bij Jumbo. Nog niet in iedere supermarkt, maar online zeker wel en in de grotere Jumbo’s ook. Een overzicht van de standaard voedingsmiddelen geschikt als sportvoeding en de specifieke sportvoeding verkrijgbaar bij Jumbo.

Geen zin om dit hele artikel te lezen? Ga dan hier gelijk naar het online overzicht van sportvoeding van jumbo:

Sportvoeding Jumbo – Online assortiment

Jumbo Sportvoeding

Als het om sportvoeding gaat is Jumbo absoluut vooruitstrevend. Zij zijn tot op heden de eerste supermarkt die eigen Energy gells hebben uitgebracht. Onder eigen huismerk. Hieronder een samenvatting van de sportvoeding die Jumbo online verkoopt. Een deel daarvan is ook in de supermarkt verkrijgbaar, zeker bij de grotere vestigingen.

Huis-tuin-en-keuken Sportvoeding

Dure sportvoeding is niet altijd perse nodig. Zeker voor trainingen kun je vaak prima uit de voeten met de standaard voedingsmiddelen uit de Jumbo. Wat dacht je van deze ‘huis-tuin-en-keuken’ voedingsmiddelen die je een heel eind op weg helpen.

  • Pakje chocomel: Een pakje chocolademelk is ideaal. Onderzoek heeft laten zien dat de combinatie van eiwitten en suikers in chocolademelk net zo goed is voor je herstel als (duurdere) hersteldranken. Het voordeel van de melk is bovendien dat je ook meteen je vocht aanvult.
  • Kwark, onmisbaar
  • De banaan! Bomvol koolhydraten. Ideaal tijdens een fietstraining, voor het lopen of wanneer niet eigenlijk?
  • Peperkoek. Ook veel meegenomen op de fiets. Per stuk te verpakken en eet makkelijk weg tijdens een lange duurrit.

Zomaar een kleine opsomming. Want in werkelijkheid is de lijst natuurlijk vele malen groter. Havermout(koekjes), energierepen, caffeine en uiteraard gewoon gezonde basisvoeding.