Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Arena Team Backpack 45

Review: Arena Team Backpack 45

De Arena team backpack is een lijn binnen de zwemtassen van Arena en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. In deze review bespreken we de backpack 45 formaat. Maar er bestaat bijvoorbeeld ook een team backpack 30, een kleinere rugzak meer geschikt voor schoolspullen. In deze review behandelen we de team backpack 45, ofwel het grote formaat voor zwemmaterialen (of gewoon voor als je veel wilt meenemen).

Ben jij fan van arena artikelen of wil je graag iets proberen? Met de code ‘MELISSA2024’ krijg je 10% korting in de webshop van arena: ga hiervoor naar www.arenabenelux.nl

Kenmerken Arena team backpack

Allereerst is de Arena team backpack verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en printjes. Als je dus een vrolijke rugzak zoekt, is deze zeker een goede kandidaat. Los van de prints is de zwemtas ook beschikbaar in de standaard kleuren zwart, blauw, grijs en rood. De standaard kleuren worden veelal ingezet voor zwemverenigingen als team rugzak. Op het bovenvak is ruimte gelaten om de naam van de vereniging of zwemmer te kunnen bedrukken.

Nu terug naar de zwemtas. De rugzak heeft ontzettend veel ruimte aan de binnenzijde. Dat had ik niet gedacht toen ik hem uitpakte. Maar er past meer in dan bijvoorbeeld de Fastpack 2.2. Door een grote rits over de hele breedte en de helft van de lengte kan de tas ver open wat handig is met pakken of iets zoeken. De bodem is verzwaard en extra dik zodat je spullen op een natte zwembadvloer niet nat worden.

In het grote binnenvak zit een ruimte met twee aparte vakken. De eerste zou je zelfs je laptop in kunnen meenemen. En het tweede vakje is wat kleiner voor het apart houden van wat kleiner spul. De vakken zijn gemaakt van goed stevig waterafstotend materiaal, waardoor bijvoorbeeld je laptop niet vochtig zal worden als je handdoek aan de andere kant zit.
Los van het grote hoofdvak heeft de tas 1 groot voorvak zonder extra compartimenten erin. Aan beide zijkanten heeft de rugzak een groot vak met ritsen en een ruimte voor bijvoorbeeld je bidon.
De zwemtas wordt geleverd met een tasje voor natte kleding of zwemmaterialen. Deze zit er gratis bij.

Verschil tussen team backpack en fastpack collectie

Persoonlijk was ik zeer verrast over de ruimte in de team backpack. Zo op het oog, zonder dat er iets in zit, had ik gedacht dat de fastpack meer ruimte zou bieden aan spullen. Maar niets is minder waar. Door het zeer grote compartiment in de team backpack is dit de winnaar als het gaat om veel spullen meenemen. Hij is ook iets gunstiger geprijsd en geschikt voor bedrukking.
Wil je meer kleine vakjes om spullen georganiseerder op te ruimen? Of juist een apart vak voor je schoenen of natte materialen (wat ik zelf echt een grote plus vind)? En net iets anders design? Dan is de Arena fastpack 2.2 een goed en stijlvol alternatief.

Vind je dit artikel leuk en wil je ons op een makkelijke manier steunen?
In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links.

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie.
Dat kost jou niets, maar zorgt er wel voor dat wij content kunnen blijven maken
en de website kunnen onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *