Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel bij Zeemeermantel

Zeemeermantel® is de online shop voor de omkleedponcho. Nooit meer gedoe met omkleden, gelijk warm en ideaal na het openwater zwemmen.

Ik schreef een review over de omkleedponcho van Zeemeermantel. Ben je ook enthousiast? Je kunt met de code ‘ZWEMBLOG’ 10% korting krijgen op de aanschaf van een zeemeermantel. 

Ontstaan

Als fanatieke openwater zwemmer is omkleden nog weleens een dingetje. Achter de auto, al dan niet in de kou of met veel mensen om je heen. Probeer dan maar eens helemaal (op je gemak, zonder gestuntel) om te kleden. Voor dat probleem is een zwemponcho echt ideaal! Dat vond Annelies, productontwerper en eigenaar van de ‘Zeemeermantel®’ ook. Maar ook dat het nog beter kon. Dus bedacht ze dat de traditionele zwemponcho anders, mooier en handiger mag zijn. Zo is de zeemeermantel® geboren, als trouwe metgezel voor alle openwaterzwemmers.

Extra leuk! In 2022 is de Zeemeermantel opgenomen in de top 100 van de G100 lijst. De prijs voor goed industrieel ontwerp. Nederlands best ontworpen producten die relevant en innovatief/ origineel zijn met een goede vormgeving. En uiteraard van Nederlandse bodem. 

Voordelen Zeemeermantel

Een omkleedponcho heeft echt vele voordelen. Zoals:

  • Makkelijk omkleden
  • Lekker warm

De zeemeermantel breidt het lijstje nog verder uit, door net wat extra dingen toe te voegen die super handig zijn. Zo zijn de extra voordelen:

  • Handige grote zakken voor spullen of je handen in op te warmen.
  • Snel droog
  • 100% wafelkatoen (droogt sneller op dan badstof)
  • Met capuchon en lange mouwen
  • Inclusief klein handdoekje (je kunt er op staan, voor je haren of snel je handen mee afdrogen) en duurzaam, zo is er geen reststof die bij de productie over blijft.

Zeemeermantel kopen

De omkleedponcho is verkrijgbaar in meerdere kleuren, is 1 maat (105cm lang en 80cm breed) en daarmee heerlijk om te dragen. Ik was echt positief verrast over hoe lekker de omkleedponcho zit en hoe vaak ik hem eigenlijk gebruikt. Hij zit echt heerlijk. Je kunt de zeemeermantel online kopen op de eigen webshop: https://zeemeermantel.nl/winkel/ 

Vergeet de korting niet ;).

Meer zwemwinkels bekijken?

Kijk hier voor ons Zwemwinkel overzicht.