Winkel zwemkleding bij Nike

Nike is een Amerikaans concern en fabrikant van sportschoenen, sportkleding, sportuitrustingen en accessoires. Nike is een wereldwijde speler en alom bekend. Nike is een populair merk om verschillende redenen. Enerzijds staan ze voor kwaliteit en weten dit keer op keer waar te maken en anderzijds staan ze bekend om samenwerkingen met absolute topsporters en richting zich veel op inclusie. Nike probeert iedere doelgroep te betrekken. Dat stralen ze uit met reclames, maar ook op de website met kleding voor een brede range aan doelgroepen.

Nike zwem / badkleding dames

Het Nike zwem assortiment is ook zeer divers. Zo zijn er de traditionele (sport)badpakken, maar hebben ze ook bedekte zwemkleding voor dames. Handig voor als dat belangrijk voor je is of ter bedekking van het lichaam tegen zonlicht. Er is ook een Nike Zwemhijab voor dames in het assortiment. 

Het assortiment badkleding voor dames is op de eigen website van Nike wat beperkt. Echter heeft Bol.com een uitgebreidere Nike badpakken collectie. Bekijk deze hier

Nike zwembroek

Het Nike zwemboeken assortiment voor mannen is vrij beperkt. Het richt zich op enkele traditionele (zwarte) zwembroeken, waarvan een korte en lange variant beschikbaar is. Daarnaast hebben ze enkele zwembroeken die geschikt zijn als beachwear in plaats van voor sportzwemmen trainingen.

Nike Zwem

Naast de zwemkleding heeft Nike op dit moment geen zwem of triathlon gerelateerde accessoires. Ga voor het zwem assortiment van Nike naar deze pagina: –> Nike zwemkleding

Wel hebben ze nog een groot assortiment aan badslippers. Zowel voor dames, heren als kinderen. Ideaal voor in het zwembad, of voor & na het openwater zwemmen.  

Meer zwemwinkels bekijken?

Benieuwd naar andere zwemwinkel of zwemmaterialen en gadgets. Kijk dan hier voor ons Zwemwinkel overzicht met een scala aan zwem- en/of triathlon gerelateerde webwinkels.

Zweminspiratie nodig?

Kun je wel wat zweminspiratie gebruiken? Schrijf je in en ontvang GRATIS ‘zwemspiratie’.