Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel bij Garmin

Als het gaat om data verzameling is Garmin wereldwijd zeker toonaangevend. Of het nu gaat om hartslagbanden, fietscomputers, vermogensmeters of (waar ze het meest bekend om staan) sporthorloges. Garmin heeft het allemaal. 

Garmin zwemmen 

Als het gaat om Garmin en zwemmen is er 1 horloge op de markt die specifiek gericht is voor zwemmen. Dat is de Garmin Swim 2. Dit horloge heeft zowel een zwembadstand als openwater. En vooral dat openwater is niet iets wat ieder basishorloge van Garmin heeft. Wil je dus een goed zwemhorloge voor een goede prijs. Dan is de Garmin zwemmen swim 2 een goed horloge. Let wel, er zijn ook andere sportprofielen binnen dit horloge, maar het heeft geen multisport stand zoals duathlon of triathlon. 

Een uitgebreide review lees je hier:

Garmin Triathlon

Als het gaat om triathlon heeft Garmin een groot assortiment aan producten. Zowel een Garmin Triathlon horloge, maar ook hartslagbanden, vermogensmeters en fietscomputers. Allemaal materialen die veelvuldig ingezet worden door triatleten. 

Voor de meeste start het echter met een goed triathlonhorloge. Daarvoor is het belangrijk dat het Garmin horloge een ‘multisport’ stand heeft. De volgende horloges hebben een triathlon optie:

  • Garmin Fenix 
  • Garmin Forerunner 955 
  • Garmin Epix 
  • Garmin Enduro 

Leuk detail: Garmin koppelt direct met trainingpeaks. Ideaal als je daarmee traint. Je horloge (of fietscomputer) leest zo de trainingen in, waardoor je niets hoeft op te schrijven of te onthouden. Ook de data na de training wordt automatisch naar trainingpeaks (of andere platformen zoals Strava geüpload). 

Garmin Fietscomputers

De Garmin fietscomputers zijn een ideaal hulpmiddel op de fiets. Niet alleen voor navigatie, maar ook voor allerlei andere trainingsdata die je overzichtelijk voor je kunt hebben. Fiets je bijvoorbeeld met een vermogensmeter? Dan komt deze data niet alleen binnen op je horloge, maar ook op je fietscomputer. Naadloos zijn de producten van Garmin op elkaar ingespeeld.

Lees meer over Powermeter fiets; De voordelen van fietsen op vermogen

Want ook powerpedalen is iets wat Garmin in het assortiment heeft. 

Garmin Reviews & Blogs  

Zwemblog heeft diverse artikelen over Garmin geschreven op basis van persoonlijke tests en ervaringen. Lees hieronder meer over Garmin producten: 

Meer zwemwinkels bekijken?

Kijk hier voor ons Zwemwinkel overzicht.