Arena Benelux is hoofdsponsor van Triathlon Zwemseries 2022. Arena waterinstinct is sinds 1973 actief in de zwemwereld en zowel nationaal als internationaal een belangrijke speler in de zwemsport. Van badkleding, wedstrijdkleding tot aan zwemmaterialen. 

Meer informatie en assortiment: www.arenabenelux.nl

(met de code MELISSA2021 ontvang je tevens 10% korting op het gehele assortiment)

Tri2One coaching biedt triathloncoaching aan voor iedere triatleet. Of je nu starter ben of professional (en alles ertussen). Met een scala aan op maat gemaakte diensten kunnen ze iedere triatleet verder helpen. 

Meer informatie: Tri2one coaching

Zwemcoaching Breda

Karin van Nassau is in de regio een bekende zwemtrainster. Met zwemcoaching Breda biedt zij borstcrawl cursussen aan, techniek analyse en verzorgt ze structurele zwemtrainingen. 

Karin ondersteunt het event met haar jarenlange ervaring en in de organisatie. 

Meer informatie: https://www.zwemcoachingbreda.nl

We zijn tijdens de eerste Arena Triathlon Zwemseries te gast in Recreatieoord de Warande in Oosterhout. Mede dankzij hen kunnen wij deze eerste editie organiseren. 

Website: https://de-warande.nl

Suzanne Brummel, voormalig NL kampioen open water zwemmen, sportblogger en auteur van het boek ‘ZWEM’. Dit boek is onderdeel van het prijzenpakket (500m series) en tevens te koop tijdens de Arena Triathlon Zwemseries 2022. 

Meer informatie: https://suzannebrummel.com

Mijnzwemcoach (onderdeel van de KNZB) is organisator van diverse zwem- / borstcrawlcursussen door heel Nederland. In twaalf weken tijd kun je werken aan je zwemtechniek met een beginners, gevorderden of open water zwemcursus. Ze ondersteunen het initiatief van Arena Triathlon Zwemseries.

Meer informatie: www.mijnzwemcoach.nl 

Basiscursus Borstcrawl

Maartje is lijfstijlcoach, voedingsdeskundige, (triathlon)coach en auteur van twee boeken. Haar nieuwste boek ‘menstrueren en presteren’ is onderdeel van het prijzenpakket voor de dames. 

Meer informatie: https://maartjemaria.com

Ook sponsor of partner worden?

Triathlon zwemseries richt zich volledig op de ongebonden triatleet, open water zwemmer of fanatieke banenzwemmer. Is deze doelgroep ook jouw doelgroep en ben je op zoek naar meer exposure? Neem dan contact op met melissa@zwemblog.com. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.