In de Media

In de Media

Zwemkroniek - Triathlon Zwemseries

In Januari 2022 verscheen een artikel over de ‘Triathlon Zwemseries‘. Het eerste zwemevenement op basis van open inschrijving en lange afstand zwemmen. In verband met alle geldende maatregelen kon de eerste editie niet doorgaan. In samenwering met de Zwemkroniek maakte we een aangepaste versie, het verhaal erachter en wat er bij het uitstellen van het evenement komt kijken. 

Running Be - Hardloopmagazine

Op Instagram plaatste ik in december 2021 een post over de angst om in het donker hard te lopen. Dat werd opgepikt en in het kader daarvan schreef Running BE, een Belgisch hardloopmagazine een artikel over veilig hardlopen met daarin een kader over ‘de angst om lastig gevallen te worden’. 

Blogs – MijnZwemcoach

Met regelmaat schrijf ik blogs voor Mijnzwemcoach (Onderdeel van de KNZB). Zelf volgde ik hier de basiscursus borstcrawl. En is hier de verslaving aan zwemmen dus begonnen ;). Je vind de blogs terug in de nieuwsbrieven of op de website van Mijnzwemcoach.

Vlog – Frisse Duik

In augustus 2020 maakte Susan (Frisse Duik) een vlog van mijn zwemverhaal. Een ontzettend leuke dag volgde waarin ik meer vertel over mezelf, hoe ik tot zwemmen ben gekomen en wat mijn persoonlijk verhaal en doelen zijn in het zwemmen. Je kunt de vlog onderstaand bekijken:

1100 zwemmers aan de start ONMK

In januari 2020 maakte ik mijn debuut op het ONMK, slechts 1 jaar en 11 dagen nadat ik startte met zwemmen. Mijn ervaringen op zo’n groot kampioenschap werd geïnterviewd voor het zwemmagazine ‘Keerpunt’. Onderstaand het interview van mij en andere deelnemers.

Leuk, spannend en snel voorbij

Hoe beleefde ik mijn eerste masterszwemwedstrijd? In navolging op het eerste interview. Was dit de terugblik. Gepubliceerd in het Papendrechts dagblad.

Duizendpoot vindt rust in zwemmen

Waarom ben ik gestart met zwemmen? En wat zijn mijn doelen? Het Papendrechts dagblad schreef een artikel over mijn startende zwemhobby. Hoe ik op mijn 32e nog begon met (wedstrijd)zwemmen. Gepubliceerd in navolging van mijn lidmaatschap van de zwemvereniging.

Zweminspiratie nodig?

Kun je wel wat zweminspiratie gebruiken? Schrijf je in en ontvang GRATIS ‘zwemspiratie’.