In de Media

In de Media

Blogs – MijnZwemcoach

Met regelmaat schrijf ik blogs voor Mijnzwemcoach (Onderdeel van de KNZB). Zelf volgde ik hier de basiscursus borstcrawl. En is hier de verslaving aan zwemmen dus begonnen ;). Je vind de blogs terug in de nieuwsbrieven of op de website van Mijnzwemcoach.

Vlog – Frisse Duik

In augustus 2020 maakte Susan (Frisse Duik) een vlog van mijn zwemverhaal. Een ontzettend leuke dag volgde waarin ik meer vertel over mezelf, hoe ik tot zwemmen ben gekomen en wat mijn persoonlijk verhaal en doelen zijn in het zwemmen. Je kunt de vlog onderstaand bekijken:

1100 zwemmers aan de start ONMK

In januari 2020 maakte ik mijn debuut op het ONMK, slechts 1 jaar en 11 dagen nadat ik startte met zwemmen. Mijn ervaringen op zo’n groot kampioenschap werd geïnterviewd voor het zwemmagazine ‘Keerpunt’. Onderstaand het interview van mij en andere deelnemers.

Leuk, spannend en snel voorbij

Hoe beleefde ik mijn eerste masterszwemwedstrijd? In navolging op het eerste interview. Was dit de terugblik. Gepubliceerd in het Papendrechts dagblad.

Duizendpoot vindt rust in zwemmen

Waarom ben ik gestart met zwemmen? En wat zijn mijn doelen? Het Papendrechts dagblad schreef een artikel over mijn startende zwemhobby. Hoe ik op mijn 32e nog begon met (wedstrijd)zwemmen. Gepubliceerd in navolging van mijn lidmaatschap van de zwemvereniging.